Basiscursus ProGoal van Maarten Arts 22 & 25 april

Vrijdagavond 22 april 2016 en maandagavond 25 april haalt V.V. Drechtstreek de bekende keeperstrainer Maarten Arts naar de club om de basiscursus van Pro Goal te geven.

Tijdens deze clinics wordt de Pro Goal Methode gepresenteerd in theorie en praktijk. In de theorieblokken komen o.a. het aanvallen van de bal, de wedstrijdanalyse en de organisatie van spelhervattingen aan bod. Ook zullen aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de belangrijkste aspecten van het keepersvak aan bod komen. In de praktijkblokken zal Arts de technische en tactische aspecten van zijn methode, zoals hij die zelf ook hanteert, demonstreren met één van de door hem opgeleide keepers. Gedurende het 2e deel van de cursus wordt er tevens met veldspelers gewerkt en wordt de organisatie van spelhervattingen verdedigend besproken, hetgeen de cursus ook zeer interessant maakt voor (groeps)trainers.

Aan de cursus kunnen keeperstrainers, trainers, begeleiders en seniorenkeepers deelnemen. De deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat en een werkmap.

Het programma voor de 2 avonden ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

18.30 - 19.00 uur: ontvangst
19.00 - 20.15 uur: theorie Pro Goal Methode
20.30 - 21.30 uur: praktijk met Pro Goal keeper
21.45 - 22.30 uur: wedstrijdanalyse/tactiek
22.30 - 23.00 uur: theorie/vragenronde
23.00 uur: uitreiken certificaten (2e avond)

Deelname aan deze clinic kost € 85,- (incl. consumptie, werkmap en certificaat).Na inschrijving krijgt u zo snel mogelijk bericht of de inschrijving door is gekomen.

Maarten Arts heeft 11 jaar als keeperstrainer gewerkt bij FC Utrecht met o.a. Michel Vorm en Harold Wapenenaar, 1.5 jaar in Qatar gewerkt met Henk ten Cate en 2,5 jaar het Nationale Elftal van Saoudi Arabie met Frank Rijkaard getraind.
Maarten is nu verantwoordelijk voor de keepers van Lierse SK en Wadi Degla (Egypte) en is momenteel een keepersacademie aan het opzetten in Cairo.
Tijdens de trainingsavonden kan je bij Maarten Arts met korting Dvd's en zijn boek aanschaffen.

© 2013 - 2024 Jeugdkeeper.nl | sitemap | rss